Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Mindjart vege »

On Knoppix

  02/18/04 03:14 pm, by , Categories: Általános

Egyebkent ma amugy is almos vagyok. Tegnap elkovettem egy nagy hibat, este 10 ora korul onpusztito hangulat lett urra rajtam, es kiprobaltam az otthoni gepemen a legujabb Knoppixot. Termeszetesen utana orakon at piszkalgattam, konfigoltam az X-et, meg allitgattam a desktop temat, probalgattam Officet, fejleszto cuccokat. Teljesen folosleges idopocsekolas, de rendkivul addiktiv.
Ma mar viszem haza a HOW-TO cikkeket azokrol a dolgokrol, amit nem tudtam beuzemelni, szoval legalabb meg egy estet elpocsekolok.
Azon azert erosen meglepodtem, hogy minden (xvid-es, divx-es, AC3-as, mp3-as) filmem meg zenem mukodott out-of-the-box. Jobban szerettem volna kiprobalni valami Linuxos "jukebox" stilusu zenelejatszot, mint pl. a RhythmBox, es nem a Knoppixal jovo unalmas XMMS-t, de azert igy is meggyozo.
Ja, es Java 1.4-es alapbol fel van telepitve, kiraly.
Holnap remelhetoleg megjon az uj laptopom, majd azzal is sok idot elizelek, hogy menjen rajta az uj Red Hat. A Linux az egyik legjobb hatekonysagrombolo eszkoz, honapokig el lehet vele vacakolni, hogy minden ugy menjen ahogy az ember akarja, ahelyett, hogy valamire konkretan hasznalna az ember a gepet.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Multiple blogs done right!
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog themes by Asevo | CMS + forums