Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Mit csinálok manapság #1Novemberi meetup »

PSP játékbolt

  11/21/07 10:37 am, by , Categories: Szoftver

Végre elérhető a PlayStation Portable gépekhez letölthető játékokat forgalmazó webes bolt. Európán belül majdnem minden országból lehet használni (pl csehek, lengyelek is regisztrálhatnak). Magyarország persze megint nincs benne a listában.
Dühös vagyok.

  • A legtöbb PSP-vel rendelkező ismerősöm "feltört" módon használja a PSP-t, és az internetről vígan tölti a friss játékokat.
  • Általában nekem kell magyarázkodnom, hogy miért ragaszkodom ahhoz, hogy "jogszerűen" beszerzett játékokat játszom csak.
  • Az itthoni bolti kínálat mondjuk az USA kínálat 20-30%-át fedi le, és a legtöbb játék jópár hónappal később jelenik meg.
  • Erre megint nem kívánatos vásárló vagyok innen Magyarországról (EU, persze...)

Gyakran a külföldre utazó kollégákkal próbálok hozatni játékokat, és jellemzően havi egy vásárlással támogatni az iparágat, de azt hiszem a türelmem kezd kifogyni. A Sony mindent megtesz, hogy ne tudjak hozzájutni pénzért a termékeihez.

3 comments

Comment from: Biri  
Biri

Sajnos ez a helyzet.
Én múltkor azon akadtam ki, hogy egy könyv már 2000-4000 forintba kerül, miközben külföldrõl maximum ugyanennyiért megkapom az eredetit, esetleg még többet is.

11/26/07 @ 09:39 am
Comment from: kRoy  
kRoy

Két megoldást látok: az egyik szerint miután visszaállítottuk a három-tengeres határokat, az asszimilált pógárok elsõdleges nyelvévé a magyart tesszük, így szerezvén piaci potenciált.
A másik szerint a kis országok EP-képviselõi kiharcolják, hogy az EU kötelezõvé teszi minden tagország piacának azonos kezelését. Ez utóbbi tûnik a nehezebbnek.

12/17/07 @ 09:34 pm
Comment from: kisöccs  
kisöccs

hasonló okokból nem szeretek jeggyel/bérlettel utazni bkv-n… ;) valahogyan provokálva érzem magam, hogy márpedig én is tegyek nekik kicsit keresztbe, amiért olyan esélytelen korrektül megoldani…

12/22/07 @ 10:16 pm

Search

  XML Feeds

Multiple blogs solution
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evolution skin by Asevo | Secure CMS