Ha elemmel megy és fényes, kell!
« James Bond es a PSP gadgetShure e3c fulbenhallgato »

PSP rocks

  11/05/05 06:58 pm, by , Categories: Szoftver

Kb. masfel honapja irogattam mar a Playstation Portable elmenyeimrol, gondoltam szolok, hogy azota jobb lett a helyzet :-)
Elkezdtek megjelenni remek jatekok ra, es most mar lenyegesen tobb jo cucc van hozza, mint nekem szabadidom, ugyhogy teljesen elegedett vagyok vele.
Ezeket szereztem be hozza eddig:

Wipeout Pure

Wipeout Pure

A Wipeout jo kis palya folott gyorsan repkedos techno-zenes versenyjatek. En jo bena vagyok, de nagyon elvezem. Biztos mindenki ismeri az eredeti Playstation Wipeout jatekot, ez pont olyan. Amiota megkaptam, nem kerult ki a PSP-bol, pont annyira nehez, hogy kihivas legyen tovabbjutni, de ne csapkodjam a falhoz a frusztraciotol. Raadasul rengeteg uj palya toltheto le ingyen a Sony PSP oldalarol. A letolteshez PC sem kell, Wifi neten keresztul lehet direkt a PSP memoriakartyara tolteni.

Marvel Nemesis: Rise Of The Imperfects

Marvel

Alapvetoen nem szeretem a verekedos jatekokat, de itt Marvel figurakkal lehet verekedni - szoval a gyenge jatekot igero kritikak ellenere szerintem kihagyhatatlan :-)

Frogger - Helmet Chaos

Frogger Helmet Chaos

A Frogger sorozatot GBA-n jatszottam nagyon sokat, es az alacsony ar miatt sem birtam otthagyni a boltban. Pont olyan mint az ezereves Frogger jatek, csak sokkal bonyolultabb - en imadom. Alapvetoen 4 iranyba lehet ugralni a bekaval, de kapcsolokkal meg rugokkal meg egyeb trukkokkel minden palya megoldasa logikat igenyel.

Emellett meg mindig jatszom a Metal Gear Acid jatekkal - abbol is nemsoka jon ki a masodik resz, szoval jo lenne hamarosan befejezni. Nehany heten belul itthon is megjelenik a Grand Theft Auto PSP valtozata, emellett az Infected nevu zombi gyilkolos game, es meg legalabb 3-4 igazan erdekes jatek karacsony elott. A vegeredmeny - a GBAt hetek ota nem kapcsoltam be, a Playstation 2-t is a lanyom hasznalja csak, szoval aki eddig a jatekok hianya miatt nem vett PSP-t, itt az ido beruhazni!

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Bootstrap CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evo skin by Asevo | CMS