Ha elemmel megy és fényes, kell!
« PSP rocksVista es En »

Shure e3c fulbenhallgato

  11/04/05 01:53 pm, by , Categories: Média, Hardver

Seattle-bol hazafelejovet nem birtam ellenallni a kisertesnek, es a repteren vettem (nyilvan meregdragan) egy Shure e3c in-ear fulhallgatot.

Shure e3c

(Igen, erosen penisznek nez ki, igen, ezt kell a fulbe dugni)
Habar mar van olyan fulhallgatom, aminek imadom a hangjat (Koss PortaPro), igazabol a napi utazasra (lepukkant csomori busz, metro, villamos) regota vagytam egy in-ear fulhallgatora, ami a baromi hangos kulso zajt kicsit tompitja, es nem csak a hangosabb felet hallanam a zeneknek, hanem mondjuk az egeszet.
Erre a celra a Shure remekul mukodik. Az a lenyege, hogy rendes fuldugokent elzarja a zaj elol a fulunket, es kozepen egy kis csovon pedig belovi a fulbe a zenet.
A kulonbozo webes kritikakban sokan beszolnak a gyenge basszusra, igazabol arrol van szo, hogy az elvezetes hangminoseghez megfelelo modon le kell zarni a fulet. Ez nem olyan egyszeru, mert ugye mindenkinek sajatos formaju es meretu fule van (legalabbis eloszor :-)). A csomagban adnak tobbfele anyagu es formaju fuldugot, amit a kis csovecskere kell huzni. Nekem igazan egyedul a hozza adott sarga szivacsos fuldugo valt be, egyaltalan nem nyomja a fulem, es remekul zar. Semmi hianyt nem erzek a basszusban, es meg a repulogep meg a metro zajat is siman letompitja annyira, hogy a szokasosnal alacsonyabb (17/24) hangeron hallgassak zenet, es meg az apro reszletek sem vesszenek el. A szilikon meg gumi dugok vagy kenyelmesek, de kiengedik a basszust, es beengedik a zajt, vagy kenyelmetlenek, vagy konnyen kiugranak a fulbol.
A szivaccsal az egyetlen problema, hogy a elobb-utobb elvesziti a rugalmassagat, es akkor egy uj zacsko dugot kell vennem, kb 20 dollarert.
Ettol fuggetlenul nagyon orulok, hogy megvettem, remekul bevallt az eszkoz, es tudom ajanlani mindenkinek, akinek az enyemhez hasonlo fule van...Kivancsi leszek, hogy Gaba mire jut az Etymotic fulessel.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

powered by an open-source CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evo skin by Asevo | evoCore