Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Service AnnouncementDan Brown - Angyalok Es Demonok »

Search results

  01/16/04 10:22 am, by , Categories: Általános

Eloszor is, udvozlom, aki az altavizslarol erkezett, valahogy mostanra indexelt be a keresojuk, jonnek a vizitorok ezerrel.
Annak orulok, ha sokan veletlenul ratalalnak az oldalamra, csak azt kene megoldani, hogy aki mindenfele lopott szoftvert keres, az ne ide talaljon. Apacheban valahogy meg lehet oldani, hogy ha akarmilyen pattern van a referralban, akkor elkuldje a requestet, szoval nem lehetetlen :-)
Aki pedig eBookokat keres (rengetegen Tom Clancy es Star Trek konyveket peldaul), annak azt uzenem, hogy nyilvan nem teszek fel ilyet az oldalra, de szivesen beszelgetek a konyvekrol emailban, szoval a Contact oldalon levo email cimre batran kuldjon levelet.
Heti legfelelmetesebb search: "ingyenes nokkel kemeny kepek". Valoszinuleg a 4 szo negy teljesen kulonbozo blog postban volt, de nem szivesen gondolok arra, hogy ez a vizitor utana megnezte a csaladi galeriamat az oldalon...
Egyre tobben talalnak ide J2EE meg Java kereses eredmenyekepp, foleg kulfoldi vizitorok, szoval elkepzelheto, hogy a regi elkepzelesemnek megfeleloen megis felveszek egy angol nyelvu szakmai kategoriat a blogban, termeszetesen ettol az oldaltol jol elkulonitve.
Sokan keresnek meg infot/programokat/fejlesztoi informaciokat a Nokia 6600-as temakorben, eleg sok informaciot osszegyujtottem, szoval lehet hogy csinalok egy kulon wiki oldalt a telefonomnak :-).
Valaki arra is keresett, hogy "Metal Gear Solid 2 poen", ha megvan a poen, en is kivancsi leszek ra!

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Social CMS software
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog template by Asevo | Responsive CMS