Ha elemmel megy és fényes, kell!
« Dan Brown - Angyalok Es DemonokMit csinal az ember ha nem dolgozik »

Weekly Status Assessment

  01/12/04 11:53 am, by , Categories: Általános

Igazabol mult heten semmire sem volt idom - lathatoan csokkent is a blog nezettsege, joforman csak a googles warez meg divx searchok eredmenyekepp talaltak ide emberek, egyebkent teljesen eredmenytelenul :-)
Mire estenkent hazakerulok, mar semmire sincs energiam, ezen kivul a felesegem ellopta a GPRS internet kapcsolatomat, es nem is tudok otthonrol postolni.
Gyorsan osszefoglalva, amit szeretnek megosztani veletek:

  • Kontroll cimu film: nagyon kellemes meglepetes volt, csak rossz kritikat olvastam rola, en pedig rohogtem, izgultam, elgondolkodtam (mindig, amikor "most vicces", "most izgalmas", etc. feliratok jelentek meg a kepernyon).
  • T2 Infiltrator cimu konyv: ez egy "hivatalos" Terminator folytatas konyvben, egy S.M. Stirling nevu irotol, meglepo modon ez is tetszett. Egyetlen gond, hogy a T2 utan irodott, es a T3 filmben sajnos nem vettek figyelembe az itt tortenteket. Pedig azert mas sorozatoknal probaljak osszeszinkronizalni a film/konyv/comics/jatek torteneteket, itt is csak par dologra kellett volna figyelni.
  • "Parker" sorozat: elolvastam nehany ujabb reszt a "Payback" cimu film alapjaul szolgalo regenysorozatbol, es meg mindig nagyon tetszik. Siman lehetne fimsorozat is.
  • Star Trek "New Frontier" sorozat: en egy a sorozat kozepen levo konyvet kezdtem el, de 5 perc utan letettem, egyszeruen borzalmas. Lehet, hogy az elejetol kellett volna kezdenem, de nem csak erthetetlen volt, hanem konkretan borzalmas.
  • Uj TV sorozat, "Tru Calling": dramaian szar. Alaphelyzet az az, hogy egy korboncnok csaj (a Sopranosbol a fonok lanya) vissza tud menni egy napot az idoben, hogy az aktualis halott "ugyfelet" megmentse. Egyszeruen dramaian szanalmasak a szineszek benne, a TV Shop szereploi jobban szoktak alakitani. a foszereplo kulonosen idegesito. A tortenet pedig abszolut banalis, borzalom. Rettenetes. Szornyu. Nehogy veletlen megnezzetek.

No feedback yet

Search

  XML Feeds

Social CMS
 

This collection ©2024 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog skin by Asevo | Multiblog engine