Ha elemmel megy és fényes, kell!

Category: "Szoftver"

Desktop időutazás

  01/28/14 01:19 pm, by , Categories: Szoftver, Blogolás
Visszanéztem, hogy meddig tart a blogom archívuma, ezt a 2003-as desktop screenshotot az első postok között találtam. Ezelőtt is volt már blogom, Radio Userland alapon, aztán meg saját fejlesztésű Java alapú blogmotorral, de innentől… more »

Mérd magad - Nike+ SportWatch GPS, Jawbone UP, Quantified Self, robot leszek-e tőlük

  10/21/13 09:58 pm, by , Categories: Szoftver, Hardver, iPhone, Sport
Először iOS-es Runkeeper alkalmazással kezdtem adatokat gyűjteni a sporttevékenységeimről. Hasznosnak és motiválónak találtam látni, hogy hogyan fejlődik az átlagsebesség, nő a távolság, fejlődök a futásban. Azt is jó volt… more »

Elő a nyilakkal

  10/06/12 12:57 pm, by , Categories: Média, Szoftver
Azt már felfedeztük az ezévi videójáték trendek kapcsán, hogy szinte minden aktuális akciójátékban előkerül az íj. Most az Eurogamer Expon ki is tudtuk próbálni a Tomb Raiderben az őzvadászat-szimulátor pályát az íjjal. A Wikipédia szerint az… more »

DC - New 52

  09/09/11 03:21 pm, by , Categories: Média, Szoftver, iPhone
Az utóbbi 5-10 évben eléggé eltávolodtam a képregényektől, elsősorban mivel nem volt könnyű, gyors, rendszeres lehetőségem a beszerzésükre. A comics fénykora nekem kb. 15 éve lehetett, mikor sok időt töltöttem Stockholmban, jó… more »
2 comments »

Tartalomszolgáltatás

  07/21/11 10:23 am, by , Categories: Média, Szoftver, Podcast
Két érdekes tartalmat ajánlanék nektek. Az egyik érdekes dolog, hogy eljutottunk az 50. epizódhoz a Konnektor videojátékos podcastban, amit egy videós epizóddal ünnepeltünk meg. konnektor 50. epizód from greg on Vimeo. A másik érdekes dolog, hogy… more »

Média megosztás 2011

  02/14/11 03:27 pm, by , Categories: Média, Szoftver, Hardver, iPhone
Korábban már érintettem a media sharing témát, de mostanra már kezd vicces lenni a probléma, ezért gondoltam elétek tárom. Következő használati esetek vannak: A DVD-ről archivált, illetve letöltött filmeket szeretném a családdal a nagy tévén… more »
4 comments »

::

 

©2021 by Balazs Fejes

Contact | Help | Blog theme by Asevo | Photo albums software