Ha elemmel megy és fényes, kell!

Category: "Munka"

EPAM Hong Kongban

  08/08/14 10:59 am, by , Categories: Általános, Munka, Blogolás
Nem csak egyedül jöttünk ide Hong Kongba, jónéhány kolléga csatlakozott már az EPAM ázsiai csapatához Ukrajnából, Fehéroroszországból, és persze hoztam kollégákat a budapesti irodából is. Örömmel látom, hogy ők is lelkesen blogolnak az… more »

HK trip

  01/21/14 10:06 am, by , Categories: Általános, Munka
Mivel a világ egyik legtuttibb cégénél dolgozom, lehetőségem adódik mostanság Hong Kongba utazgatni. Rengeteget lehetne erről írni, de kivonatban kiemelném a főbb jó és rossz élményeket. Sírólista Hotel wifi 3 napra OK, de ké… more »

Róma meg business travel

  08/18/09 05:04 pm, by , Categories: Munka
Egyik aktuális ügyfelem céges blogjára kikerült egy bejegyzés tőlem, be is linkelem ide: Business Travel: How to be productive in Rome, Pronto! A sok kövér kiemelés a szerkesztőtől van, én nem tennék ilyet. more »

Oscar - szavazzunk mi is

  01/22/09 10:59 pm, by , Categories: Média, Szoftver, Munka
Az utóbbi pár évben valahogy kicsit háttérbe szorult a mozi nálam, holott igazán szeretek filmeket nézni. A 2009-es Oscar díjak alkalmából elhatároztuk a feleségemmel, hogy megnézzük az ÖSSZES főbb kategóriában jelölt filmet. Ehhez a kis projekthez… more »
3 comments »

Magyarhon, innováció, lovasnemzet

  12/20/08 11:48 am, by , Categories: Szoftver, Munka
Már nem is tudom, hogyan kerültem erre a blogbejegyzésre, ami kifejti, hogy mennyire nincs innováció, fejlesztés, sikertörténet itthon a szoftverfejlesztésben, elsősorban az alapján, hogy itthon nem ugrott rá senki a Microsoft BizSpark programjára.… more »
7 comments »

Kijevi fotók

  05/22/08 11:27 am, by , Categories: Média, Munka
Éppen Kijevben vagyok, az itteni irodánkban, csináltam néhány fotót. Érdekes hely, vadkelet. more »

::

 

©2021 by Balazs Fejes

Contact | Help | b2evo skin by Asevo | evoCore